FEB | MRT 2021

Let op nieuwe cursussen toegevoegd!

Cursus: alle cursussen kunnen (i.v.m. corona-maatregelen) via digitale classrooms op afstand aangeboden worden.

Individuele trajecten voor alle cursussen kunnen in overleg gestart worden.

Individuele cursus Nederlands, medewerker bedrijf Goes start januari 2021;

Basis Kennis Boekhouden BKB® en BKC®, nieuwe deelnemers welkom;

PraktijkDiploma Boekhouden PDB®,  Individuele traject loopt. Ieder moment starten is mogelijk;

Moderne BedrijfsAdministratie  MBA®, op dinsdag van 12.30 - 14.30 uur; nieuwe groep kan starten;

Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy VBA®,  Februari 2021 gestart module VBA Belastingrecht;

PraktijkDiploma Loonadministratie PDL®, Nieuwe cursus kan opgestart worden.

Cursus Excel Basis Plus (1dag): Na opheffen van de lock-down op de locatie van de Avondschool. Reserveer uw plaats (mail ons)!

Trainingen:

-Technasium:

maart: 18 en 25 Beoordelen & Evalueren.

april: 15 en 19 Beoordelen & Evalueren.

-Cito:

Inschrijven kan via de website van Cito.

Project opleidingen:

In samenwerking met het UWV: mbo certificaat Koken in de Horeca. Start: dinsdag 27 oktober tot en met begin maart 2021 (examens). Baangarantie (minimaal contract 7 maanden)

SKJ zorgtrainingen aanmelden nu mogelijk (via contactformulier)!

We maken een Zeeuwse groep van maximaal 12 personen.

Basistraining Beroepscode, - Ethiek en Tuchtrecht  (11,5 opleidingspunten SKJ), februari/maart 2021 maken E-Learning opdrachten, maart/april Basistraining 3 uur (digitaal).

- Verdiepende Training Beroepscode, -Ethiek en Tuchtrecht (13 opleidingspunten SKJ), april/mei 2021 maken E-Learning opdrachten, mei/juni Verdiepende training 3,5 uur (digitaal).

Data en tijdstippen worden na inschrijving bekend gemaakt.

De Avondschool, Ga Vooruit!

"De Koploper"

Stationsplein 21