Menu

Basiskennis Boekhouden

Wilt u de boekhouding voeren van een kleine organisatie? Of gaat u voor uzelf beginnen en wilt u uw eigen boekhouding doen? Wellicht besteedt u uw boekhouding uit, maar wilt u grip op de zaak houden? Met het Associatiediploma Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden hebt u kennis op bedrijfsfinancieel vlak en staat u altijd sterker. U kunt uw eigen vermogen berekenen en journaalposten maken van de belangrijkste financiële feiten. U schrikt niet van een kolommenbalans of een voorraadboek. U kunt een grootboekrekening openen, bijwerken en afsluiten en u weet hoe een verkoopfactuur eruit ziet.


Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden biedt u de kennis van en inzicht in boekhouden. U legt dit examen online af, bijvoorbeeld op de examenlocatie te Goes

DOELGROEP & VOOROPLEIDING:
Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden is de eerste stap om kennis te maken met boekhouden. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Enige bedrijfseconomische kennis geeft een voordeel.

KOSTEN:
- De opleiding bestaat uit 15 bijeenkomsten, op de locatie van De Avondschool, van 1,5 uur en de kosten bedragen €  895,- (voor bedrijven ex .btw) in groepsverband exclusief examenkosten;

- De kosten van de opleiding op individueel niveau bedragen  € 1.695,- (voor bedrijven ex.btw).
- De kosten voor het examen worden door de Associatie apart in rekening gebracht en bedragen € 206,-

VERDER GROEIEN?

In combinatie met het Associatiediploma Basiskennis Calculatie (BKC®) levert BKB®/Elementair Boekhouden u het Associatiediploma Financieel Assistent op. Een logische stap als u een glanzende loopbaan in de administratieve sector ambieert!

EXAMEN met DIPLOMA van de ASSOCIATIE

De Avondschool, Ga Vooruit!

"De Koploper"

Stationsplein 21

4461 HP Goes

06 41 00 97 69

                                                                                                                                                                                                                 klachtenprocedure                                                                    privacyverklaring