Menu

Financieel Assistent

Het Associatiediploma Financieel Assistent op zak? Dan ligt er een mooie baan voor u in het verschiet! U hebt een stevige basis om als assistent aan de slag te gaan bij een administratiekantoor. Of op een financiële afdeling van een organisatie; er is namelijk een groot tekort aan financieel assistenten. Ook als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf hebt u met dit diploma voldoende kennis om uw eigen administratie bij te houden.

Het Associatiediploma Financieel Assistent bestaat uit Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden en Basiskennis Calculatie (BKC®). U bepaalt zelf in welke volgorde u examen doet.

BASISKENNIS BOEKHOUDEN:
Basiskennis Boekhouden (BKB®) / Elementair Boekhouden biedt u de kennis van en inzicht in boekhouden.

BASISKENNIS CALCULATIE:

Basiskennis calculatie (BKC®) heeft specifieke aandacht voor goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens.

INVESTERING:

- De opleiding in groepsverband bestaat uit 10 bijeenkomsten BKB®) en 7 bijeenkomsten BKC®) en de kosten bedragen €  750,- per                          persoon. Voor bedrijven is dit bedrag exclusief 21% btw. Dit bedrag is exclusief boeken en examenkosten (ca. €  450,-).

- Een individueel traject en/of incompany cursus is mogelijk. Tarieven zijn op aanvraag te verkrijgen.

De Avondschool, Ga Vooruit!

"De Koploper"

Stationsplein 21

4461 HP Goes

06 41 00 97 69

                                                                                                                                                                                                                 privacyverklaring