Menu

Over ons

Avondschool is een onderdeel van Fredoc. Fredoc is in 2008 opgericht door initiatiefnemer Peter Moll. Wat begonnen is als bedrijf gericht op auteurswerkzaamheden voor uitgevers van schoolmethodes is uitgebouwd naar wat het nu is: Avondschool voor opleidingen, cursussen en trainingen en daarnaast Horeca Vakschool Zeeland, voor mbo BBL trajecten in de Horeca. 

Avondschool laat ervaren praktijkopleiders hun krachten bundelen om kwalitatief goed onderwijs te kunnen bieden. 'Ga Vooruit' staat voor 'life long learning" ofwel 'een leven lang leren'. Jezelf blijven ontwikkelen om kansen te pakken in een wereld die steeds sneller lijkt te veranderen. Vooruitstrevende bedrijven en ondernemende particulieren kiezen voor een opleiding, cursus of training van Avondschool.

Wij bieden maatwerktrajecten waarin uw wensen centraal staan. Onze opleidingen en cursussen worden zowel overdag als 's avonds aangeboden. In groepsverband (vanaf 3 deelnemers) of op individuele basis. Het aanbod wordt aangeboden bij ons op locatie van Avondschool in Goes of in company.

 

De Avondschool, Ga Vooruit!

"De Koploper"

Stationsplein 21

4461 HP Goes

06 41 00 97 69

                                                                                                                                                                                                                 privacyverklaring